ΟΙ ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ ΜΑΣ

ΜΕΓΑΡΑ – ΚΑΚΙΑ ΣΚΑΛΑ ΜΕ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Η δημοφιλέστερη επιλογή! Αυτή η περιήγηση είναι μια μοναδική και αξέχαστη εμπειρία. Η διάρκεια της ξενάγησης είναι τρείς ώρες, με αρκετές στάσεις κατά την διάρκεια της. Συνολικό μήκος της διαδρομής με επιστροφή είναι 14 χιλιόμετρα άνετης ποδηλασίας. Θα κάνετε ποδηλασία στον ιστορικό μετρικό σιδηρόδρομο μαζί με έναν από τους οδηγούς μας. Ωρες: Πρωινή βόλτα 9:00 με 12:00 και απόγευμα 17:30 με 20:30 (για τον Αυγουστο 2022)

Για κρατήσεις τηλεφωνήστε στο
+306934716888 ή online πατώντας το παρακάτω κουμπί

ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ

Κάθε Σάββατο βράδυ και επιλεγμένες ημερομηνίες 21:00 μέχρι τα μεσάνυχτα. Το βραδάκι, η τοποθεσία μεταμορφώνεται σε ένα διαφορετικό τοπίο. Τα φανάρια της Αττικής Οδού φωτίζουν μέρος της διαδρομής μας. Ωστόσο, θα βρίσκεστε σε απόλυτο σκοτάδι σε κάποιο στάδιο όταν περνάτε μέσα από ένα τούνελ. Η ποδηλασία πάνω στις ράγες του τρένου στο σκοτάδι της νύχτας έχει την δική της μαγεία Η περιήγηση ξεκινάει λίγο πριν την δύση του ηλίου ανάλογα με την εποχή και στο γυρισμό θα θα ταξιδεύετε μέσα στο σκοτάδι. Επίσης, το νυχτερινό tour είναι κατάλληλο για αυτούς που δεν αντέχουν την ζέστη της ημέρας.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ TOUR

Μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα αποκλειστικό Tour ανάλογα με την περίσταση σας. Αυτό μπορεί να είναι δώρο γενεθλίων ή επετείου για κάποιον δικό σας πρόσωπο, φωτογράφηση γάμου ή επαγγελματική φωτογράφιση ή βιντεοσκόπηση.

Συχνες ερωτησεις και απαντησεις

Αυτές οι πληροφορίες είναι για να βοηθήσουν τους συμμετέχοντες να κατανοήσουν την μοναδική υπαίθρια δραστηριότητα που οργανώνει η Railbiking in Greece. 

Λειτουργούμε κάθε Παρασκευή Σαββάτο και Κυριακή με προγραμματισμένες περιηγήσεις. Η κράτηση είναι απαραίτητη. Δευτέρα με Πέμπτη Υπάρχει δυνατότητα εξατομικευμένης περιήγησης ανάλογα με την περίσταση σας. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας

Ενήλικες: 20€ το άτομο
Παιδιά ηλικίας 8 έως 15 ετών :12€ το άτομο
*οι τιμές αυτές αφορούν την καμπάνια μας crowdfunding που διεξάγεται στο Give&fund για συγκεκριμένη περίοδο (Μάρτιος Μάιος 2022)

Ξεκινάμε τις περιηγήσεις μας από το σημείο επί της 28ης Οκτωβρίου εκεί όπου διασταυρώνεται με την σιδηροδρομική γραμμή δίπλα στο περίπτερο. Υπάρχει αρκετός χώρος για να παρκάρετε στο δρόμο. Εδώ είναι η θέση μας στους χάρτες της Google. https://goo.gl/maps/idVKPFyhBNMs445j9

Η περιήγηση διαρκεί 2 με 2,5 ώρες. Θα κάνετε αρκετές στάσεις για να δείτε, να απολαύσετε τα αξιοθέατα και να ξεκουραστείτε

Η διαδρομή, στο σύνολο της είναι περίπου, 16 χιλιόμετρα άνετης ποδηλασίας. Δείτε την διαδρομή στην εφαρμογή Google Earth πατώντας στο παρακάτω link
https://earth.google.com/earth/d/18TT_3I0ujVsQjuivK-oyiTKMTPA5uIQw?usp=sharing

Τα ποδήλατά μας δεν χρειάζονται κάποιες δεξιότητες για να τα οδηγήσει κάνεις. Έχουνε καθίσματα και ο αναβάτης βρίσκεται χαμηλά.

Θα πρέπει να είστε σε κατάλληλη ηλικία δεχόμαστε αναβάτες από 8 έως 78 ετών.
Πρέπει να ακολουθείτε πάντα τις οδηγίες που σας δίνονται από τον οδηγό μας
Αν υποψιάζεστε ότι η οδήγηση ενός ποδηλάτου θα μπορούσε να θέσει την υγεία σας σε κίνδυνο για οποιοδήποτε λόγο, ή θα μπορούσε να επιδεινώσει μια προϋπάρχουσα κατάσταση παρακαλούμε ενημερώστε το προσωπικό μας. Είναι δική σας ευθύνη να μας ενημερώσετε για οποιαδήποτε ιατρική πάθηση ή σωματική αναπηρία, η οποία απαιτεί ιδιαίτερη μεταχείριση ή προσοχή.
Οι γονείς / κηδεμόνες είναι υπεύθυνοι για τους ανήλικους και πρέπει να διασφαλίζουν ότι ακολουθούν τις οδηγίες του οδηγού της ομάδας μας.
Απαγορεύεται το κάπνισμα οποιαδήποτε στιγμή της διάρκειας της εκδρομής.
Μην κατεβαίνετε από το ποδήλατο κατά τη διάρκεια της περιοδείας χωρίς την άδεια του οδηγού σας. Βεβαιωθείτε ότι όλα τα υπάρχοντά σας είναι ασφαλή.  Σε περίπτωση αν πέσει κάποιο αντικείμενο στις ράγες θα το περισυλλέξει κάποιος από την ομάδα μας και θα σας το επιστρέψει. 

Δυστυχώς η δραστηριότητα ( προς το παρόν τουλάχιστον είναι ακατάλληλη για κατοικίδια) 

Τα ποδήλατα μας διαθέτουν καθίσματα συνεπώς ο αναβάτης βρίσκεται χαμηλά και δεν χρειάζεται να ισορροπεί καθώς το δρεζινοποδηλατο είναι σταθεροποιημένο με τέσσερις ρόδες σε ράγες. Από την κακή χρήση το ποδήλατο μπορεί να βγει εκτός σιδηροδρομικής γραμμής, ωστόσο ακόμα και σε αυτή την περίπτωση πιθανότητα τραυματισμού είναι ελάχιστη. 

Scroll to Top